Cel puțin cinci motive să fii oaspetele Târgului de Crăciun

 

Iarna asta ai sute de motive să vizitezi Târgul de Crăciun din Chișinău. Amenajat după modelul marilor capitale europene, acesta oferă fiecăruia adevărata experiență „Acasă de Crăciun”! Organizat pentru prima dată de Guvernul Republicii Moldova, Târgul de Crăciun din strada 31 august 1989 oferă momente de bucurie, indiferent de vârstă. Doar la târg ai parte de întâlniri de suflet, arome îmbietoare, tarabe pline de culoare, idei de cadouri fantastice şi degustări originale. Indiferent de vârstă, ai și tu motive ca de sărbători să fii oaspetele Târgului de Crăciun. Îți prezentăm cinci dintre ele, iar restul le descoperi când ajungi aici!

 

Atmosferă de poveste

 

Un paradis de culori și lumini redă atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă, iar bradul împodobit cu 40000 de beculețe și 350 de figurine te invită la o adevărată ședință foto. Proiecțiile artistice pe clădirile istorice sunt aici pentru a-ți reaminti că poveștile din copilărie devin realitate de sărbători. Nelipsitul Moș Crăciun și-a pregătit cadourile pentru copiii cuminți și îi așteaptă cu nerăbdare în căsuța sa din centrul Târgului.

 

Distracții și aventură

 

Distracția și voia bună sunt la loc de cinste în Târgul de Crăciun. Ia-ți patinele și dă o tură pe cel mai mare patinoar din țară! Pe o suprafață de circa 840 de metri pătrați te bucuri cu toată familia de cea mai tare experiență pe gheață. Pentru ca aventura de sărbători să fie fascinantă, tot aici găsești și un carusel uriaș cu 72 de locuri. Ne vedem la carusel!

 

Gustul și farmecul tradițiilor „Acasă de Crăciun”

 

Și experiența culinară e la înălțime pentru cei pasionați de plăcințele calde și vin fiert. 22 de căsuțe din lemn ne îmbie cu arome delicioase și bunătăți numai bune de gustat. Întreaga zonă e parfumată cu scorțișoară și vanilie. Zona tradițiilor, unde descoperi meșteșuguri și produse tradiționale, este și locul prefect pentru cumpărături. O plimbare te poate inspira la idei ingenioase pentru cadouri sau decorațiuni de Crăciun.

 

Un colind pentru fiecare

 

Colindele de iarnă completează atmosfera magică „Acasă de Crăciun”. Până la închiderea Târgului, în fiecare seară, aici vor răsuna recitaluri muzicale etno-folclorice, inclusiv ale copiilor din toate colțurile Republicii Moldova. Cu prestații extraordinare vor încălzi atmosfera și cunoscuți interpreți autohtoni.  Găsești programul aici

 

Dăruim împreună „Acasă de Crăciun”!

 

Fii alături de noi, ca să împărtășim bucuria sărbătorilor cu cei mici! Iarna aceasta va fi magică și pentru 4.000 de copii dezavantajați din toate colțurile țării, care vor vizita Târgul de Crăciun cu susținerea Guvernului Republicii Moldova, pentru a trăi experiența unică a sărbătorilor, așa cum sunt celebrate în toată Europa.

 

Fii oaspetele Târgului de Crăciun în centrul capitalei, pe strada 31 august 1989, în perimetrul str. G.B. Bodoni și str. A. Pușkin!

Te așteptăm zilnic între 10.00 și 22.00, pentru că sărbătorim împreună, „Acasă de Crăciun”!