Acasă de Crăciun

De sărbători, inima Chișinăului pulsează în ritmuri festive la Scuarul Catedralei Mitropolitane.

Aici, cei din țară și de peste hotare se pot reuni pentru a fi „Acasă de Crăciun” la un târg fascinant, organizat în centrul capitalei. Zona din preajma Pieței Marii Adunări Naționale găzduiește pentru câteva săptămâni cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Evenimentul se lansează în data de 21 decembrie cu un concert de excepție, cu participarea artiștilor autohtoni. Târgul este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Nu rata surprizele programului din acest an! Bucură-te alături de cei dragi de magia sărbătorilor într-o atmosferă de basm, demnă de capitalele europene!

Vino

Să te delectezi cu atracțiile magice ale acestui an în cele 6 zone de poveste:

Zona lui Moș Crăciun, unde mult așteptatul moș primește micii vizitatori pentru a le asculta poeziile și a-i răsplăti cu daruri.

Zona Distracțiilor. Caruselele teleportează vizitatorii într-o aventură de iarnă pe placul copiilor de toate vârstele.

Zona Fotografiilor, în care Pomul de Crăciun, decorațiunile deosebite și sutele de luminițe și ghirlande te ajută să creezi amintiri unice.

Zona Gastronomică, unde vizitatorii își răsfață papilele gustative cu diverse delicii culinare și se încălzesc cu vin fiert.

Zona Tradițiilor, în care zeci de meșteri populari își expun obiectele de artizanat. Astfel, poți alege dintr-o gamă vastă de cadouri originale și autentice pentru cei dragi.

Zona Concertelor. În serile de weekend, de Crăciun și de Revelion te delectezi cu creațiile artiștilor autohtoni, care mențin atmosfera de sărbătoare.