Acasă de Crăciun

În acest an, de sărbători toate străzile capitalei duc spre 31 august 1989

Pentru al doilea an consecutiv, Guvernul Republicii Moldova organizează în inimaoraşului Chişinău un Târg de Crăciun veritabil, demn de marile capitale europene.

Pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună. „Acasă de Crăciun”! Din 15 decembrie, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Bucură-te alături de cei dragi de cea maifermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm! Și ai muuuulte motive să fii anume aici în perioada sărbătorilor!

Vino

Să admiri de la înălţime splendoarea oraşului scăldat în luminiţe multicolore – cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun îţi oferă un nou punct de atracţie: o Roată Panoramică!

Să te delectezi cu un număr dublu de concerte – în acest an strada 31 august 1988 va găzdui două scene!

Să-i bucuri pe cei mici cu plimbări pe trenuleţul sărbătorilor de iarnă – un nou element  distractiv pentru copii, care va face turul orăşelului de poveste.

Să redescoperi partea spirituală a Crăciunului – în acest an, vizitatorii Târgului de Crăciun  vor putea admira Scena Naşterii Domnului.

Vino să te bucuri de magia sărbătorilor de iarnă în:

– Zona de Poveste, unde Moș Crăciun îi aşteaptă pe cei mai mici vizitatori pentru a le asculta poeziile şi a le oferi cadouri;

– Zona de Gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară;

– 3 Zone ale distracţiei cu Roată Panoramică, carusele și trenuleţ pe placul vizitatorilor de toate vârstele .

– Zona Tradițiilor, unde descoperi obiecte de artizanat şi o diversitate de cadouri pentru cei dragi, expuse în cele 30 de căsuţe ale comercianților.

– 2 Zone ale Concertelor, în una dintre care vor evolua exclusiv copiii. Pe cealaltă scenă în fiecare seară vor urca cei mai în vogă artişti, iar în weekend se vor organiza concerte de zile mari.

– Zona Fotografiilor, unde Pomul de Crăciun îşi aşteaptă admiratorii pentru poze memorabile! Coniferul falnic cu mii de luminiţe, instalat în preajma Palatului Național „Nicolae Sulac”, a fost adus din Carpații României, fiind un cadou din partea Guvernului de la București.